2810257591 Λεωφόρος Α. Παπανδρέου 12, Ξηροπόταμος, Ηράκλειο kentro.skalas@gmail.com
hero image


Κέντρο Σκάλας Κρήτης
Σκάλες & Σκαλωσιές Ηράκλειο
_______

 

Το 1997 η επιχείρηση ξεκίνησε εκπροσωπώντας την “ΒΑΣΟΜΗΧΑΝΙΚΗ” για την Κρήτη, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας στον χώρο της σκάλας παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις για οικιακή και επαγγελματική χρήση καθώς και σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Το 2011 ως Κέντρο Σκάλας Γιακουμάκη δημιούργησε μια αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία PROFAL ΑΒΕΕ αντιπροσωπεύοντας τα προϊόντα της με διανομή σε όλη την Κρήτη. Ανάπτυξε διάφορες κατηγορίες προϊόντων όπως καρότσια οικοδομής κ.α., έχοντας αντιπροσωπευτική συνεργασία, με σκοπό την κάλυψη αναγκών της αγοράς πάντα με γνώμονα την ποιότητα των προϊόντων, την τιμή καθώς και την κάλυψη των υπηρεσιών  προς τους συνεργάτες της.

Το 2022 εως και σήμερα ως Κέντρο Σκάλας Κρήτης υπό την Διεύθυνση του Χριστοφοράκης Ευστρ. συνεχίζει το έργο με πιστοποϊημένα προιόντα ποιότητας, παρέχοντας κάλυψη σε μια ευρύτερη γκάμα σε σκάλες οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, σκάλες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ξύλινες σκάλες και καβαλέτα, σκαλωσιές αλουμινίου επαγγελματικής και ερασιτεχνικής χρήσης καθώς και καρότσια οικοδομής, εμπορευμάτων, ειδικών κατασκευών, τροχούς, ρόδες και ανταλλακτικά σε όλα τα είδη. Επίσης ανάπτυξε την γκάμα σε προϊόντα ευρύτερης γενικής οικιακής χρήσης όπως απλώστρες διαφόρων τύπων, σιδερώστρες, καρότσια λαϊκής μεταλλικά, υφασμάτινα.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να συνεχίσουμε να ανταμείβουμε την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και ανταγωνιστικοί στην αγορά και στην παροχή των υπηρεσιών μας πετυχαίνοντας την μέγιστη δυνατή συνεργασία. 


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση
Χριστοφοράκης Ευστρ.

 


 

Σκάλες παντός τύπου:
 Οικιακές / Επαγγελματικές σκάλες
 Ξύλινες / Μεταλλικές / Αλουμινίου
 Κυκλικές / Ίσιες
 Σκάλες παταριού
 Εσωτερικές / Εξωτερικές σκάλες
 Σκαλωσιές
 Πολυσκάλες
 Σκαλοκαθίσματα / Σκαλοσκαμπό
Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε:
 Απλώστρες
 Σιδερώστρες
 Καρότσια


||  Για τις σκάλες μας (οικιακές είτε επαγγελματικές) σας παρέχουμε και εγγύηση 3 έως 5 ετών ανάλογα το προιόν και τον κατασκευαστή.